Een warm ontvangst

Al jaren ontvangen we onze klanten met een vriendelijk woord en een hartelijke glimlach, we geven hen het warme onthaal dat ze verdienen. Toch vonden we dat er iets niet goed zat in de ontvangstruimte.

De gasten van Unit 1 en de B&B werden ontvangen in een klein kantoortje dat ook dienst deed als keuken, met een kleine zetel in een hoekje waar gewacht kon worden. Niet echt een optimale receptie, vonden we.

Dus staken we de handen uit de mouwen. We gingen brainstormen met verschillende ervaren personen, volgden hun raad op en kozen voor een volledige make-over.

De muur die de gang van het onthaal scheidde werd gesloopt, een nieuwe muur maakt het keukentje onzichtbaar vanuit de receptie.
Plafond, vloer en deuren werden volledig vernieuwd en we lieten een groot bureau met toog op maat maken. Een mooie aankleding met oog voor detail zorgt voor de kers op de taart. Het resultaat is verbluffend.

We zijn blij dat we nu ook een gezellige ruimte hebben waar we de klanten een warme ontvangst kunnen bieden. Een receptie die past bij het imago van onze sauna en B&B.

Je ziet hier alvast enkele foto’s, maar spring zeker eens binnen om het met je eigen ogen te zien.

Een warm welkom van het hele Bora Bora team!

 sauna borabora receptie 1

sauna borabora receptie 2  sauna borabora receptie 3

 

Oktober 2017

Na alle leuke reacties op de vernieuwde slaapkamer kon de woonkamer niet achterblijven. Vanaf nu kan je ook daar genieten in een leuke aangename sfeer. Voor elke bezoeker hebben we nu ook een leuke welkomsattentie klaarliggen.

Er even tussenuit? Bora Bora is jullie ideale adresje om eens goed te ontspannen. Ons team staat klaar om jullie te ontvangen. Tot binnenkort.