Unit 1 kreeg een facelift

Hoe snel gaat het niet in deze moderne tijden. De technologie staat niet stil. Wat gisteren nog vernieuwend was is vandaag al snel ouderwets. Iedereen gaat ook mee in dit verhaal, want wie heeft er tegenwoordig nog geen smartphone? Maar het gaat verder dan dat. Gisteren dronken we nog massaal Breezers als we uitgingen, vandaag wil iedereen een Gin-Tonic. De noden veranderen, zeker als het gaat om ontspanning.

We hebben het proffesioneel ook steeds drukker. Om te ontsnappen aan die hektiek willen we volledig tot rust komen in een omgeving met de juiste faciliteiten die voldoen aan onze noden van vandaag. Het is in die optiek dat we onze unit 1 hebben gerenoveerd. Met de feedback van onze klanten en met de tips van de grootste saunabouwers in de Benelux zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat van de facelift is er eentje waar we bijzonder trots op zijn. We hebben niet enkele rekening gehouden met bovenstaande maar we hebben ook gedacht aan het milieu door te werken met duurzamen materialen.

 

borabora unit1 11

Bora Bora, een eiland aan de andere kant van de wereld. Wie zou daar niet eens graag naartoe gaan? Voor velen een droom die nooit werkelijkheid zal worden of misschien toch ... later. Met onze facelift hebben we de sfeer van het echte Bora Bora naar hier gehaald. Zo kan iedereen er even tussenuit en zijn eigen privé eilandje boeken.