Cadeaubon : Privé-sauna met zwembadReservatie cadeaubonnen
Mogelijkheden: wil je iemand een leuk cadeau geven, maar je weet niet goed wat, dan hebben wij het perfecte geschenk voor jou. Wie wil er nu niet eens eventjes een paar uurtjes tussenuit ? Genieten van de rust in een sfeer waar niets moet en "alles" mag.... De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kan een cadeaubon schenken van € 5 tot ..... €. Wens je liever een arrangement, geen probleem. Vul onderstaand formulier in en eventjes later kan je de bon komen ophalen.?

Weinig tijd ? Dringend ?
Geen probleem, duid het vakje verzenden aan via e-mail en binnen de 6 uur valt de bon in je mailbox.

Verzilveren van de cadeaubon?
Het verzilveren van de cadeaubon is heel simpel. Iedere bon heeft een unieke verificatiecode die, wanneer de gelukkige een reservatie plaatst, onmiddellijk verrekend zal worden met de waarde van de bon.?

cadeaubon

Betaling: 
Onze cadeaubonnen werken met een specifieke code die pas geldig is van zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen:
BAN = BE89731003900785
BIC : KREDBEBB

Jouw gegevens

Sauna
Arrangementen
Overnachtingen
gelieve minstens 1 hokje aan te vinken
gelieve minstens 1 hokje aan te vinken
Je gegevens zijn veilig bij ons. Ze worden enkel gebruikt om je te informeren over onze activiteiten, acties of lastminutes. Je kunt op elk moment terug uitschrijven met 1 klik.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Xlusive Wellness & Bed and breakfast

 

Het luxe boek aan een sterke voordeelprijs :
Je kan deze prachtige gids bij ons aankopen voor de uitzonderlijke prijs van 6 euro. In deze gids vind je enkel en alleen bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van wellness-relaxfaciliteiten & Overnachtingen. Ben je ook alleen maar tevreden met het allerbeste dat de markt te bieden heeft, dan mag je deze bewaargids niet op je boekenplank missen. Deze stijlvolle gids bundelt een zorgvuldige selectie wellnessadressen. Kwalitatieve copywriting, harmonieus versmolten met professionele fotografie, uitgevoerd in luxe papier. Ideaal om bij je Sauna Bora Bora cadeaubon toe te voegen als extraatje. Het versturen via mail kan natuurlijk niet, via de post wel, dan vragen wij een meerprijs van € 2,5.